نخستین رصدخانه فضایی هند با هدف مطالعه اجرام کیهانی به فضا پرتاب می‌شود

آژانس فضایی هند به دنبال پرتاب نخستین رصدخانه فضایی این کشور با هدف مطالعه اجرام کیهانی است. این رصدخانه فضایی Astrosat نام دارد و در 28 سپتامبر (ششم مهرماه) بر روی موشک PSLV-C30 به فضا اوج می‌گیرد.

ماموریت روزتا؛ فصل جدیدی از دانش بشر درباره شکل گیری حیات

ماموریت روزتا نگاه ما را نسبت به دنباله دارها تغییر داده و چشم انداز جدیدی از منشاء حیات را ایجاد کرده است. کاوشگر فیله موفق به کشف مولکولهای آلی روی سطح دنباله دار «چوری» شده است.

برنامه ریزی دوباره مغز فضانورد پس از بازگشت به زمین

وی می افزاید: «حالت بی وزنی، خوب و خوشایند است. بالا و پایین دیگر وجود ندارد. ماهیچه قلب دیگر نباید برای رساندن خون به مغز، خون را با فشار به سمت بالا بفرستد، در نتیجه ماهیچه های بدن از جمله ماهیچه قلب تباه می شود، چون دیگر تحت فشار نیست.»

ملاقات ستاره دنباله دار چوری با خورشید

ستاره دنباله دار پی ۶۷ یا چوری که از اوت سال گذشته کاوشگر فیله را بر روی خود دارد حوالی ساعت دو بامداد با سرعتی معادل سی کیلومتر در ثانیه به نقطه ای از مدار خود رسید که در یکصد و هشتاد و شش میلیون کیلومتری خورشید و در نزدیکترین فاصله تا آن قرار داشت.

آزمایش روبات مریخ نورد در تأسیسات نفتی

فناوری‌های آینده نگری که برای توسعه اکتشافات فضایی به خصوص در مریخ طراح می شوند، حداقل فعلا در زمین کارایی منحصر بفردی دارند. به گزارش خبرگزاری مهر، آژانس فضانوردی اروپا (اسا) با همکاری گروه GMV در اسپانیا که از شرکای این آژانس به شمار می آید روباتی ساخته است که قابلیت به کارگیری در صنایع نفت و گاز را دارد.

کنترل ربات‌های زمین از ایستگاه فضایی بین‌المللی

 

آژانس فضایی روسیه با همکاری آژانس فضایی آلمان در حین اجرای ماموریت اعزام فضانورد به ایستگاه فضایی بین‌المللی، سیستم جدید کنترل ربات از مدار زمین را آزمایش کرد. این ربات ها در مونیخ و سن پترزبورگ قرار داشتند.

برنامه‌های آینده سازمان فضایی اروپا در گفتگو با دو مدیرعامل این نهاد

سازمان فضایی اروپا، برخی از بهترین دستاوردهایش را در نمایشگاه هوایی پاریس به نمایش گذاشته است. در غرفه این نهاد می تواند محصولاتی چون آی ایکس وی (حمل کننده واسط آزمایشی) و البته فیله مشهور را که سال گذشته روی ستاره دنباله دار فرود آمد و در حال حاضر از خواب بیدار شده و آماده خدمت به جهان دانش است، مشاهده کرد.

برنامه‌ی سازمان فضایی ژاپن برای ارسال فضاپیما به یکی از دو قمر مریخ

 

سازمان فضایی ژاپن از برنامه این سازمان برای ارسال فضاپیما به یکی از دو قمر مریخ و نمونه برداری از سطح آن پرده برداشت. طرح اولیه برای سفر به هر فوبوس و یا دیموس در یک جلسه کمیته فرعی تصویب شد و برای تایید رسمی به شورای سیاست فضایی دولت ژاپن ارسال می شود.

اعلام طرح‌هاي راهبردي سازمان فضايي امارات عربي متحده

امارات عربی متحده که قرار است تا سال 2021 میلادی نخستین کاوشگر عربی را به مریخ بفرستد، روز دوشنبه از طرح‌های راهبردی آژانس فضایی این کشور پرده‌برداری کرد.
این آژانس که قصد دارد بخش تحقیقات و آموزش فضایی امارات عربی متحده را رونق ببخشد، یکی از برنامه‌های اصلی خود را تاسیس نخستین مرکز تحقیقات فضایی در خاورمیانه اعلام کرده است. این مرکز قرار است تا پنج سال آینده و با بودجه‌ای 27 میلیون و دویست هزار دلاری تاسیس شود.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi